Draadloze oordopjes

De Golden Sound oordopjes zijn draadloos en dat is natuurlijk handig voor onderweg en jouw dagelijkse bezigheden. De oordopjes beschikken niet over een lange kabel, maar een draadloze oplaadcase. De oplaadcase van Golden Sound heeft een mooi design en is makkelijk mee te nemen, ideaal voor onderweg. Bestel vandaag nog jouw oortjes op de site of op Bol.com.

Luxe en handig ontwerp oortjes

De Golden Sound draadloze oordopjes hebben een mooi en compact design. Met de eenvoudige openklapbare oplaadcase kunnen de oordopjes gemakkelijk uit de oplaadcase gehaald worden om verbonden te worden met de smartphone. De case heeft een luxe uitstraling door het wit matte design. De case kun je opladen door middel van een USB-C kabel. Het opladen van de case zal ongeveer 2 uur duren. Met een opgeladen case ben je in staat om minimaal 26 uur lang te genieten van de oortjes. De oordopjes gaan zelf ongeveer 5 uur mee, maar de batterij kan constant aangevuld worden door de draagbare case.

Handig voor onderweg

Wanneer je dagelijks veel en lang onderweg bent zijn de draadloze oordopjes handig om te gebruiken. Door de oortjes gemakkelijk te verbinden met de smartphone in de bluetooth voorkeuren kun je snel en eenvoudig de oordopjes activeren. Door de case te openen, zullen de oordopjes een lampje weergeven. Pak je telefoon

golden sound bluetooth oortjes

erbij en zoek in jouw bluetooth naar Golden Sound Classic of Golden Sound Sport. De oordopjes zullen gemakkelijk verbinden. Gebruik nu gemakkelijk de oordopjes tijdens de online vergaderingen, reizen, sporten of om jezelf gewoon even helemaal af te sluiten.

Betaalbare prijsklasse oortjes

Die dure Earpods van meer dan 150 euro, is dat je geld nou echt waard? Heb je zin om 150 euro uit te geven om per se met een duur merk te lopen? Voor dezelfde kwaliteit en een lagere prijs heb je hetzelfde kaliber oortjes. De prijsklasse van Golden Sound is gericht op de middenklasse. De prijzen zijn betaalbaar en de draadloze oordopjes hebben alsnog een uitstekende kwaliteit.

Draadloos opladen

De oortjes laden op terwijl jij onderweg bent, in de daarvoor bestemde draadloze oplaadcase. Het opladen van de case duurt ongeveer 1 uur. Met een opgeladen case ben je in staat om minimaal 26 uur lang te genieten van de draadloze oordopjes, zonder een stopcontact te gebruiken. De oordopjes spelen

draadloze oortjes

vervolgens een kwalitatief goed geluid af en geven met de piepjes aan wanneer deze bijna leeg zijn. Hierdoor kun je met een gerust hart jouw favoriete muziek afspelen tijdens het reizen.

 

Wij zijn Golden Sound 🎧

Wij koesteren een diepe passie voor geluid en vernieuwende producten die uitblinken in functionaliteit. Onze missie is constant te streven naar de ultieme luisterervaring voor onze klanten door het aanbieden van audioproducten met de meest geavanceerde features.

Wij, Tim en Bart, nemen je graag mee in de belangrijkste processen van het Nederlandse merk Golden Sound. Omdat wij transparantie tegenover de klant belangrijk vinden.