Bluetooth-oortjes verbinden

Bluetooth-oortjes zijn de perfecte oplossing voor iedereen die onderweg naar muziek wil luisteren zonder zich zorgen te hoeven maken over draden. Het verbinden van deze oortjes met uw apparaat kan echter in eerste instantie een beetje ontmoedigend lijken. Bij Golden Sound willen we u helpen het meeste uit uw oortjes te halen, en daarom hebben we deze stapsgewijze handleiding gemaakt over het verbinden van uw bluetooth-oortjes met uw apparaat.

Stap 1: Open de verpakking

Haal uw Golden Sound draadloze oordopjes uit uw verpakking.

Stap 2: Opladen van uw oordopjes

Voordat u uw oordopjes kunt gebruiken moet u ervoor zorgen dat ze zijn opgeladen. Zorg dat de oortjes in de meegeleverde oplaad case worden bevestigd en wacht tot het indicatielampje groen kleurt. Dit geeft aan dat de oortjes volledig opgeladen zijn. Geeft het indicatielampje een andere kleur aan? Zorg er dan voor dat u eerst de oplaad case en oortjes oplaadt.
Bluetooth-oortjes verbinden

Stap 3: Activeer de koppelingsmodus

Ga naar de Bluetooth-instellingen op het apparaat waarmee u de oortjes wilt verbinden en schakel Bluetooth in. Zet de Bluetooth-oortjes aan en zorg ervoor dat ze zich in de koppelingsmodus bevinden. Dit proces kan variëren afhankelijk van de oortjes die u gebruikt. Raadpleeg de handleiding van de oortjes om erachter te komen hoe u de koppelingsmodus activeert.
Als uw apparaat klaar is voor het koppelen, begint het zoeken naar beschikbare bluetooth-apparaten.
Golden Sound Bluetooth-oortjes verbinden


Stap 4: Selecteer het juiste Bluetooth-apparaat

Op uw apparaat ziet u een lijst van beschikbare Bluetooth-apparaten in de buurt. Selecteer de naam van uw Golden Sound Bluetooth-oortjes uit de lijst. Selecteer de Golden Sound Classic, - Sport, - Sleep, - Bud of – Headphone.  Als u de oortjes voor het eerst koppelt, kan het zijn dat u de naam van oortjes niet herkent. In dat geval kunt u het beste de handleiding raadplegen om de naam van de oortjes te achterhalen.
bluetooth oortjes verbinden

Stap 5: Bevestig de oordopjes in het oor.

Zorg er in de tussentijd voor dat de oortjes in het oor bevestigd zijn. Wanneer de bluetooth met het apparaat verbonden is hoor je een piep. Dit is de bevestiging dat beide apparaten met elkaar verbonden zijn.

Stap 6: Luisteren maar!

Zodra de oortjes zijn gekoppeld, wordt de verbinding automatisch tot stand gebracht wanneer u de oortjes aanzet en in de buurt van het apparaat blijft.
Golden sound verbinden
Wij hopen dat deze handleiding heeft geholpen bij het verbinden van uw Bluetooth-oortjes met uw apparaat. Bij Golden Sound zijn we gepassioneerd door het leveren van kwaliteitsvolle audioproducten en het bieden van nuttige informatie voor onze klanten. Als u meer wilt weten over onze producten en services, aarzel dan niet om onze website te bezoeken of contact met ons op te nemen.