Nieuw: Golden Sound Slaap oordopjes

Ontdek de nieuwe Golden Sound Sleep Earbuds!

Ontdek de nieuwe Golden Sound Slaap oortjes. De ideale manier om beter te slapen en te genieten van jouw favoriete muziek.

Golden Sound Slaap oordopjes

Deze oortjes zijn voorzien van een speciale Sleepmodus. Deze zorgt ervoor dat er minder hoge tonen in jouw muziek zitten en de bass verminderd wordt. Hierdoor kun je in alle rust ontspannen en genieten van een goede nachtrust. Oordopjes zoals de Airpods Pro bevatten deze functie niet.

Net zoals de Buds beschikken de Golden Sound oortjes over Active Noise Cancelling (ANC). Hierdoor worden storende geluiden uit de omgeving weggefilterd. Zo kun je volledig opgaan in jouw muziek of podcast, zonder afgeleid te worden door achtergrondgeluiden.

Een uniek aspect van deze oortjes is het materiaal waarvan ze gemaakt zijn. De speciale siliconen zorgen voor een comfortabele pasvorm en een optimale geluidskwaliteit. Bovendien hebben de oortjes een wingtip, waardoor ze altijd stevig blijven zitten, zelfs tijdens intensieve activiteiten.

Waarvoor zijn de slaap oordopjes voor te gebruiken?

Mensen gebruiken slaap oordopjes om hun slaapkwaliteit te verbeteren en beter te kunnen slapen. Deze oordopjes worden meestal ingezet in situaties waarin omgevingsgeluiden het slapen belemmeren, zoals drukke steden, luchthavens, hotels, campings of bij buren met feestjes. Daarnaast worden oortjes ook gebruikt om te helpen bij het verminderen van snurkgeluiden van een partner. Dit  kan leiden tot een betere slaapkwaliteit voor beide partners.

Golden Sound Slaap oordoppenSlaap oordopjes kunnen ook gebruikt worden in situaties waarin de persoon zelf snurkt. Het dragen van oordopjes kan de hoeveelheid geluid die naar buiten komt verminderen. Hierdoor is het mogelijk om anderen niet te storen.
Bovendien kunnen slaap oordopjes helpen bij het voorkomen van gehoorschade die kan optreden door langdurige blootstelling aan omgevingsgeluiden. Denk aan zoals verkeer of luidruchtige buren. Het dragen van slaap oordopjes kan daarom ook een preventieve maatregel zijn om gehoorverlies te voorkomen.

Wist je dat?

1. De Golden Sound slaap oordopjes een speciale Sleepmodus hebben die ervoor zorgt dat je beter slaapt door het verminderen van hoge tonen, Active Noise Cancelling en het dempen van de bass?

2. De Golden Sound slaap oordopjes zijn gemaakt van een uniek materiaal dat is gemaakt van speciale siliconen materiaal, waardoor ze comfortabel en duurzaam zijn?

3.De Golden Sound slaap oordopjes zijn uitgerust met een wingtip die ervoor zorgt dat ze goed blijven zitten tijdens het slapen en/of bewegen?

4. De Golden Sound slaap oordopjes super klein en lichtgewicht zijn, waardoor je ze tijdens het slapen nauwelijks zult opmerken?

5. De Golden Sound slaap oortjes ook geschikt zijn voor mensen met gevoelige oren, doordat ze zijn ontworpen om drukpunten te verminderen en geen pijnlijke afdrukken achterlaten?

6. De Golden Sound slaap oordopjes ook kunnen worden gebruikt tijdens het reizen, bijvoorbeeld in het vliegtuig, om omgevingsgeluiden te blokkeren en beter te kunnen slapen?

7. De Golden Sound slaap oordopjes ook geschikt zijn voor mensen die 's nachts werken of overdag moeten slapen, omdat ze de slaapkwaliteit kunnen verbeteren, ongeacht het tijdstip van de dag.

8. De Golden Sound slaap oordopjes ook kunnen helpen bij het verminderen van snurkgeluiden van een partner, waardoor de slaapkwaliteit van beide partners kan worden verbeterd?

  Functies van Golden Sound Slaap oordopjes

  Slaap oordopjes hebben een aantal unieke functies die speciaal zijn ontworpen om mensen te helpen beter te slapen. Hieronder vind je een aantal van deze functies:

   

  • Comfortabele pasvorm: Slaap oordopjes zijn gemaakt van zachte en flexibele materialen die comfortabel in het oor passen en geen drukpunten veroorzaken. Hierdoor kunnen mensen de oordopjes de hele nacht dragen zonder dat ze wakker worden van ongemak.
  • Geluidsisolatie: Slaap oordopjes zijn ontworpen om omgevingsgeluiden te blokkeren, zodat mensen ongestoord kunnen slapen. Ze verminderen het geluidsniveau van omgevingsgeluiden, zoals verkeer, snurken en andere geluiden, waardoor mensen makkelijker in slaap kunnen vallen en langer kunnen slapen.
  • Speciale filters: De speciale filters in slaap oordopjes verminderen geluidsfrequenties, zoals de hoge tonen die door snurken worden geproduceerd. Deze filters dempen storende geluiden, terwijl belangrijke geluiden zoals een wekker nog steeds hoorbaar zijn. Hierdoor kun je genieten van een rustige nachtrust zonder gestoord te worden door geluidsoverlast.
  • Draadloos en compact: Slaap oordopjes zijn vaak draadloos en compact, wat betekent dat mensen ze gemakkelijk kunnen dragen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken dat ze in de knoop raken of afvallen tijdens de nacht. Ze zijn ook gemakkelijk mee te nemen op reis of naar andere locaties waar stilte nodig is.

  24 uur luisterplezier

  De bluetooth slaap oortjes hebben een batterijduur van wel 24 uur. Hiermee kun je gemakkelijk de nachtrust doorkomen, zonder dat de oordopjes uit het niets uitvallen.  

   

  Wij zijn Golden Sound 🎧

  Wij koesteren een diepe passie voor geluid en vernieuwende producten die uitblinken in functionaliteit. Onze missie is constant te streven naar de ultieme luisterervaring voor onze klanten door het aanbieden van audioproducten met de meest geavanceerde features.

  Wij, Tim en Bart, nemen je graag mee in de belangrijkste processen van het Nederlandse merk Golden Sound. Omdat wij transparantie tegenover de klant belangrijk vinden.