Slapen met draadloze oortjes?

Ontdek de nieuwe Golden Sound Slaapoortjes. De ideale manier om beter en ongestoord te slapen en te genieten van jouw favoriete muziek.

De slaap oordopjes zijn op het eerste gezicht gewoon draadloze oordopjes, echter
hebben ze een speciale functie die bijdraagt aan een betere nachtrust. Dit is
de slaap modus functie. De slaap modus functie zorgt voor het verminderen van
omgevingsgeluiden en bevordert het slapen in bepaalde situaties waar dit
wenselijk is, maar het best lastig is. Denk aan het vliegtuig, drukke steden,
campings, feestjes van de buren of een snurkende partner. Meer weten over slapen met draadloze oortjes?

Ontdek ↓

Gratis bezorging

Op élke bestelling.

30 dagen uitproberen

Niet tevreden? Geen probleem!

Veilig betalen

Altijd.

24/7 klantenservice

Vragen? info@goldensound.nl

Slapen met draadloze oortjes

Waarom slapen met onze draadloze oortjes?

Met een gloednieuw ontwerp zijn de nieuwste draadloze oordopjes een meesterwerk van lichtgewicht techniek, wegend slechts 2.9 gram per earbud. Ze behoren hiermee tot de lichtste oortjes in hun categorie en passen naadloos in de oorschelp voor een bijna onmerkbare draagervaring. Het gebruik van siliconen materiaal is een ware gamechanger voor zijslapers; het omsluit het gehele oortje en zorgt voor een comfortabele pasvorm zonder drukpunten of irritatie van de huid. Bovendien garandeert de toegevoegde wingtip dat de oortjes op hun plek blijven zitten, wat de kans op uitvallen tijdens je slaap of dagelijkse activiteiten minimaliseert.

Bekijken →
Waarom slapen met draadloze oortjes

Innovatieve Slaapmodus en White Noise Functies

Ontdek de serene harmonie van onze oortjes met een speciale slaapmodus, ontworpen om je te helpen ontspannen en een uitmuntende nachtrust te ervaren. Deze modus past de audio-instellingen aan door hoge tonen te reduceren en de bas te dempen, waardoor je muziek minder invasief wordt voor je slaapomgeving. Voor een nog diepere rust, kun je de slaapmodus combineren met white noise geluiden, zoals het zachte kabbelen van regen of het subtiele zoemen van een ventilator. Deze geluiden met lage frequentie zijn niet alleen niet verstorend, maar bevorderen ook het inslapen, waardoor je elke nacht in een rustgevende ambiance kunt wegdromen.

Bekijken →
Slapen met oortjes met een lange batterijduur

Batterij van 24 uur

De slaap oordopjes zijn klein in formaat, maar toch hebben de oordopjes een redelijk lange batterijduur. Namelijk totaal van 24 uur. Elk oortje apart gaat zo’n 7 uur mee. Verder laden de oordopjes snel en gemakkelijk op, zelfs draadloos! De Golden Sound Sleep zijn dus bevordelijk voor het slapen door de nieuwe geïntegreerde functies. Slapen naast je snurkende partner? Het gaat nu weer wat
makkelijker! 

Bekijken →
Golden Sound

25.000+

Tevreden klanten

Hulp nodig?

Kom je ergens niet uit? Ons team staat 24/7 voor je klaar! We zullen er alles aan doen om jou de beste oplossing te bieden.

Ga naar onze klantenservice pagina om contact op te nemen of stuur onze klantenservice een e-mail naar info@goldensound.nl

Klantenservice →