Wij zijn Golden Sound 🎧

Wij koesteren een diepe passie voor geluid en vernieuwende producten die uitblinken in functionaliteit. Onze missie is constant te streven naar de ultieme luisterervaring voor onze klanten door het aanbieden van audioproducten met de meest geavanceerde features.

Wij, Tim en Bart, nemen je graag mee in de belangrijkste processen van het Nederlandse merk Golden Sound. Omdat wij transparantie tegenover de klant belangrijk vinden.

Productie 🏭

We streven voortdurend naar de allerbeste en nieuwste producten binnen de audiowereld. Dit betekent dat we onze potentiële leveranciers persoonlijk bezoeken en grondig de producten testen voordat we ze opnemen in ons assortiment.

Samen met onze leveranciers streven we naar het perfecte ontwerp dat aansluit bij de behoeften van onze klanten. Onze tests richten zich op innovatieve kenmerken, geluidskwaliteit en batterijduur.

Want laten we eerlijk zijn, een geluidstest kan nooit kwaad, toch? 😉

Supply chain 🚛

Onze leveranciers zijn gevestigd in Shenzhen en Guangzhou, China. We zijn actief betrokken bij elke stap, van de productie van oordopjes tot de uiteindelijke levering aan de klant. Om altijd snel te kunnen leveren, beheren we onze eigen voorraad hier in Nederland. Hierdoor kunnen we direct aan onze klanten leveren.

Zodra de audioproducten geproduceerd zijn, worden ze verscheept vanuit de havens van Shenzhen naar Nederland. Binnen 2 dagen na aankomst in Nederland, worden ze overgedragen aan ons logistieke team bij Golden Sound. Vanaf dit moment leveren we rechtstreeks uit onze eigen voorraad.

Bij ons staat de klant centraal 🤝

Bij Golden Sound staat klantenservice centraal. We streven ernaar om niet alleen hoogwaardige audioproducten te leveren, maar ook de best mogelijke service te bieden aan onze klanten. Ons team is altijd beschikbaar en bereikbaar om te helpen, vragen te beantwoorden of ondersteuning te bieden, of het nu gaat om productinformatie, technische assistentie of gewoon om advies.

Onze klantenservice stopt niet bij de aankoop van een product ✅

Bedrijfsgegevens:

Adres: De Marowijne 49-C, 1689AR, Zwaag

KVK: 91911869

BTW: NL865814338B01

Tel: +31 6 25423058

E-mail: info@goldensound.nl